V době letních prázdnin pro Vás Kreslírna pořádá dvouměsíční intenzivní kurz malby, během kterého máte příležitost namalovat obraz dle svého výběru na plátno s odborným vedením akademických malířů!

V průběhu 8 lekcí se seznámíte se vším, co se týká profesionální malířské techniky. Od prvotního výběru tématu a skicování, přes vlastní přípravu malířského plátna, napínání plátna na blind rámy, šepsování, základní podmalbu a vrtsvení barev. Téma či předloha je libovolná a lze malovat akrylovými i olejovými barvami. Seznámíte se s rozdíly používání akrylových a olejových barev a obecnou terminologií. Během intenzivního kurzu malby vytvoříte vlastní obraz od úplného počátku.

Kurz Vás připraví na vlastní budoucí tvorbu, zasvětí do základních postupů a malířských pomůcek nezbytných pro vznik kvalitního obrazu. Celým kurzem Vás provede akademický malíř, který Vám ukáže širokou škálu malířských přístupů. Poradí Vám v průběhu práce podle individuálních požadavků a připraví Vás na vlastní samostatnou tvorbu. Kurz je vhodný pro úplné začátečníky i pokročilé!

Termín: 3.7.-28.8. 2017

Každé pondělí 18:00 – 20:00 hod Cena: 3.200kč

Cena zahrnuje odborné vedení, konzultace a materiál dostupný v ateliéru (štětce, hadry,…)

V ceně není zahrnuto malířské plátno a rámy (vlastní výběr podle velikosti) a barvy (taktéž vlastní výběr mezi akrylovými, či olejovými barvami).

S veškerým výběrem těchto materiálů Vám rádi poradíme!